Gymbox Crossfit Noordwijk

Daag jezelf uit en start met Crossfit

CrossFit is een ‘back to basic’ fitnessprogramma dat is ontwikkeld om je optimaal voor te bereiden op ‘het onverwachte’. Het trainingsprogramma combineert het beste uit de gymnastiek, het gewichtheffen en de atletiek, vaak zelfs binnen één work-out. Er komen geen fitnessapparaten aan te pas en er wordt veelal gebruik gemaakt van functionele bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken wordt zoals tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, springen en rennen. De oefeningen lijken wellicht willekeurig maar door ons uitgekiende programma zijn ze dat zeker niet. Wel zijn ze vaak kort en intensief en leveren verbluffende resultaten.

Gymbox
Gymbox

De ervaring van Kees

Alweer 3 jaar geleden hebben wij Steven gevraagd om een website te maken voor ons nieuwe sportcentrum Sport&Go. Steven had hiervoor al de site van Olympia Sport opgezet en onderhouden naar alle tevredenheid! Dus voor ons genoeg reden om hem ook weer de nieuwe site op te laten zetten en te beheren. Eigenlijk is hij nu al ruim 6 jaar ons vaste partner die onze sites beheerd, narrowcasting beelden maakt en vaak helpt met allerlei grafische vormgevingen. 

De reden waarom wij voor Steven gekozen hebben is omdat hij erg creatief is en vaak uit zichzelf met leuke ideeën op de proppen komt. Geregeld zit Steven ook een dagdeel bij ons op de zaak om alles weer piekfijn en up to date te houden. En ook erg belangrijk, hij is zelfstandig en altijd bereikbaar, tenzij hij even aan het genieten is van de zon op Ibizia. Al met al zeer tevreden Steef!

Gymbox
Gymbox
Bekijk de website / gymboxnoordwijk.nl

Tijd voor jouw merk?

Wij zijn er klaar voor

Steven Boot

Meer merk
 

Tijd voor jouw merk?

Bel of mail