Strippen met Emper

Online en offline.

Een nieuwe foto uploaden, een tekst aanpassen of een nieuwsbrief opmaken; wij krijgen regelmatig verzoeken om ‘even’ een aanpassing te doen. Omdat het vaak om relatief kleine klussen gaat en we dit administratief (ook voor jou!) zo simpel mogelijk willen houden, bieden we een strippenkaart aan. Hiermee koop je vooraf uren bij ons in. Dus geen tijd en energie meer steken in offertes aanvragen en goedkeuren. En omdat je van tevoren uren inkoopt, krijg je korting op het reguliere uurtarief van € 95,-.

We werken met twee verschillende strippenkaarten: de kaart van 5 uur en de kaart van 10 uur. Je kiest zelf welke kaart het beste bij je past. Iedere keer als wij aan jouw merk werken, halen we de gemaakte uren van je kaart af. We houden alles netjes bij in een urenregistratiesysteem; je kunt op ieder moment opvragen hoeveel uur je nog hebt staan. Is de kaart bijna leeg, dan sturen we je een mail. Handig toch?

De Emper-strippenkaart is:

  • Voordeliger
  • Voor on- en offline werkzaamheden
  • Onbeperkt geldig
  • Wij houden alles bij


Een strippenkaart van 5 uur kost € 400,- exclusief btw.
Een strippenkaart van 10 uur kost € 750,- exclusief btw.

De strippenkaart geldt alleen voor Emper-uren. Kosten voor bijvoorbeeld drukwerk, programmeren, fotografie en tekstschrijven zijn niet inbegrepen.


 

Emper
Keyserswey 51
2201 CX Noordwijk
Route via Google

KvK nr. 84919590

Get in touch
info@emper.nl
Amanda: 06-31939123
Léon: 06-22518110
Steven: 06 39409827
Contact

Ohja, we hebben ook een privacy en cookieverklaring.