Strippen met Emper

Makkelijk en voordelig.

Een nieuwe foto uploaden, een vacature op de website plaatsen, een afbeelding voor social media maken of een e-mailnieuwsbrief versturen; wij krijgen regelmatig verzoeken om ‘even’ een aanpassing te doen.

Omdat het vaak om relatief kleine klussen gaat en we dit administratief (ook voor jou!) zo simpel mogelijk willen houden, bieden we een strippenkaart aan. Hiermee koop je vooraf uren bij ons in. Dus geen tijd en energie meer steken in offertes aanvragen en goedkeuren. En omdat je van tevoren uren inkoopt, krijg je korting op het reguliere uurtarief van € 95,-.

We werken met drie verschillende strippenkaarten: een kaart van 8 uur, 16 uur en 24 uur. Je kiest zelf welke kaart het beste bij je past. Iedere keer als wij aan jouw merk werken, halen we de gemaakte uren van je kaart af. We houden alles netjes bij in een urenregistratiesysteem; je kunt op ieder moment opvragen hoeveel uur je nog hebt staan. Is de kaart bijna leeg, dan sturen we je een mail. Handig toch?

De Emper-strippenkaart is:

  • Voordeliger
  • Voor online werkzaamheden
  • Onbeperkt geldig


Een strippenkaart van 8 uur kost € 720,- exclusief btw.
Een strippenkaart van 16 uur kost € 1.360,- exclusief btw.
Een strippenkaart van 24 uur kost € 1.920,- exclusief btw.

De strippenkaart geldt alleen voor Emper-uren. Kosten voor webdevelopment (bouw), fotografie en tekstschrijven zijn niet inbegrepen.


 

Ohja, we hebben ook een privacy en cookieverklaring.